" Frihet" i 2 år nå.

Med frihet tenker jeg ; for et privilegium å være singel, i dag har jeg vært singel i 2 år og det føles som jeg har fått "vinger" under meg. Det første året var ganske tøft med stor kjærlighetssorg, men som jeg har tattoovert på meg selv en byggestein som knuses og bygges opp igjen. What dosent kill me makes me stronger, selv om det nesten tok livet av meg, bokstaveligtalt.

 

Jeg har på disse to årene fokusert ekstremt mye på meg selv, finne tilbake eller finne frem til en bedre person av meg selv. Dette har kostet tid, tanker og krefter men NÅ begynner det å ligne noe. I flere år har jeg vært omgitt av flere negative energier , som jeg kjenner har dratt meg ned negatift, dette har påvirket meg som person og mitt humør. Nå når jeg er kvitt alle negative energier i form av dårlige kjærester, krangler, dårlige venner og lignende, kjenner jeg at det åpner opp for ny glød i meg selv.Selv om jeg har nok lagt litt på med etter jeg ble singel så føler jeg meg fortsatt bra, det har nok mye med omgivelsene mine å gjøre. Det å være med mennesker som er positive og ser "lettere" på ting , enn folk som er destruktive. Jeg husker en gang for mange år siden da en av mine aller beste venner ( Kim Leon ) sa til meg ; du har tunge skuldre med så mye negativitet i livet ditt. Det innså jeg nok ikke på den tiden og var mer opptatt av å redde verden og alle som hadde det vondt rundt meg. Nå er jeg nok blitt mer voksen og mer bevist hvordan jeg selv vil at MITT liv skal være, og at jeg ikke kan endre andres men heller kanskje påvirke i en mer positiv retning ? Jeg vil rette en stor stor takk til min aller beste venninne Trinh som nesten er som solstrålen i mitt liv. Jeg kan nok med hånden på hjerte si at jeg aldri har sett henne sint , bortsett fra en gang i gdansk da jeg ikke klarte å beherske alkoholinntaket ( takk for at du fikk meg hjem til Norge igjen haha)

Hun har gitt meg mange gleder i årene som vårt vennskap på 10 år nå har vart, og en av de største gledene hun kan gi meg er hennes sønn. Han er mitt hjertebarn. At det går an og bli så glad i andres barn ? Han er for meg som jeg er en tante, en "liten" mor som ønsker han alt  vell i verden. Han har lært meg mye som den 7 åringen han er, det å se han vokse opp og bli den han er i dag. Tryggheten venninnen min har gitt meg ved å stole på meg når jeg har passet på han som liten,og ikke en gang hadde erfaring med barn. Tusen takk =) 

Du er min øyensten. Du kommer til å gjøre meg til en bedre mor den dagen jeg for barn selv. Itillegg til å assosiere seg med venner og andre som gir deg glede , varme og positivitet har jeg virkelig godt inn i meg selv når det gjelder og ikke være en dømmende person, dette VET jeg at jeg har vært en mester i å gjøre. Det å "lette på trykket" og være mer imøtekommende til andre kjennes herlig ut. Nå går alle kveldene til å lytte til meditasjon og hypnose. Rett og slett inner peace. Det kreves enn del øving for å komme ned på et dypt mentalt avslappende nivå , men det går det tilslutt om du er åpen for det. Hvis du selv ønsker å prøve vil jeg gjerne anbefale deg å laste ned app fra Glenn Haraold. Avslutter innlegget mitt ikveld med ; Vær deg selv , møt andre med et smil og slapp av i kropp og sjel, vær med mennesker som gjør det godt.
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits